Friday, 21 December 2012

PHOTO CONTEST : BE YOURSELF ! BY HANNA NABIELLA

Assalamualaikum rakan blogger..
Dimulakan dengan Bismillahirrahmanirrahim..

Nak mulakan cerita, panjang sangattt..
Terus cerita dari Klimaks la yerr.. (padahal takder awal, takder klimaks ponn)
Semasa katak lompat-lompat pegi kat blog-blog yang cantik-cantik belaka tadi, terjumpa satu blog yang comel..(empunya blog nye pun comel gak..boleh tahan manis)hehe
Kiter nak join first contest by cik kiut miut nih.. 
kiter ponn first time gak join contest yang berunsurkan picture ni tau..*taksabaar!
termegah-megah mencari gambar yang dok dalam album tu hahh! 
Selepas berpeluh-peluh mencari, barulah menSTARTkan jari jemari untuk menaip ni adoihhh!

naaa, ni syarat yang keempat tau.. (syarat1,2,3 kiter dah laksanakan dengan sempurna)
Boleh tahan gak comel arnab ni tau..kalau saya nak kahwinkan katak saya dengan arnab ni boleh tak?? boleh kan? kan? kan? hehehe

jeng!
jeng!
Jeng!!!
ni gambar kiter yang join contest ni..
Be yourself walaupun hakikatnya Kanak-Kanak Ribena! ^__* 
(baju purple itu sayaa!) 


Be Mine! Peace with Keroppi yoo !^__*
ong kedek-kedek!

Diakhiri dengan Alhamdulillah :)

8 comments:

fiqah hamed said...

good luck..lawa gambar2 tuh..^^

Hanna Nabiella said...

amboihh..comey nye katak nie melompat ye ;P haha, eypp! xboleh, bunny's taken lahh..kuihkuihh xD .btw, thnks alot sbb sudi join contest hanna nie yew.. ^^

jom blogwalking dengan peserta2 lain :)
http://www.farhanabiella.my/2012/12/senarai-peserta-photo-contest-be.html

Nazmin Nazifa said...

follow u here :)

Cikgu Fikri said...

wah..fiq pun join contest ni gak..
saja jln2 n follow..
good luck yer.. :)

Lulu Iy said...

assalamualaikum . hye dear . done follow you . dont forget to follow me back ok sayang . tenz for your comments in my entry . i take thats as your compliment :) . bydaway . i wish you luck ! keep loving me yar .

nice picture !!

Mar Haini Abdul Rahim said...

hehe segala PUJI bagi Allah yang menciptakan segala sesuatu :D
terjah & follow amirah :D

http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

Lulu Iy said...

gud lux dear

kak nora said...

gud luck..comey frogs..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...