Friday, 16 March 2012

minta perhatian ATAU minta puji ???

Assalamualaikum geng-geng KEROPIAN! 
Selamat Berhujung Minggu..
Happy Holiday kpd Adik-adik yang sedang bercuti sekarang nie.. 
Jgn lupa buat homework yang teacher bagi tau..:) 

Entry ni , bukan nya nak cerita pasal orang lain.. 
Mengenai diri sendiri.. Saja mau MINTA PUJI & MINTA PERHATIAN..
Kadang-kadang BEST tau bila ada perasaan minta di puji ni dan minta perhatian.
Lebih BEST LAGI bila respon orang tu , memuaskan hati..hehe


Aku SUKA off hp bila ada orang MARAH aku.. 
Then , aku pun MERAJUK , dgn mengOFFkan hp..
Kerrr tak minta puji tu??hahahaa 

Kalau baby , dorang merajuk begini kan???
dorang merajuk tu pun sebab mau mainan baru.. kan-kan-kan?? 


Kalau aku merajuk , begini laaa...
#mengekalkan kecomelan lah konon-konon nyeee# 
Bila hp sudah diOFF, termenung jerr laa..

Dalam hati , meronta-ronta mahu ON hp..
Bila dah ON hp , dengan harapan , 
banyak sms & missed call dari DIA :)..
hahahhaaa punya laaa buruk perangai..hahaha
Bila tengok banyak sms yang memujuk tu , baru la COOL sikit..
Rasa dihargai apabila banyak sms & missed call sampai bila on hp..hehe

Aku tak tahu bila aku akan REMOVE sikap tuh.. 
aku pun tak pasti , aku minta puji ka minta perhatian??
hahahahhahahhahaa
Walaupun sikap aku begitu , aku tetap jugak sayang..
Bukan nak menyeksa mana-mana pihak ..
Cuma nak menyedarkan... :)

PEACE! 
Harap-harap bila dah post entry ni , 
masih ada yang memujuk aku bila merajuk nanti.. ehhehehe

p/s : minta puji & minta perhatian dalam diam ! hahahhaa
minta pendapat korang pulakkk.. ! :) 


14 comments:

SuparMan SuaRez said...

Owwhhh..Begitu kah??? Neh..Tak mau la sms Banyak2 Nanti...Xmau Pujuk...Xmau..! Pandai Jugak Tue ON Hp Hahahhaha
Wuueeekk!!! :P

steffany daph said...

sma la, kdg2 tutup handpon lagi bagus. lari sekejap. ada masa, buka balik (:

Amirah Raduan said...

eik??? jahatnyaaa superman ni.. saya cakap kat kluangman nanti.. :p

Amirah Raduan said...

hehehe kita sama... jangan buang sikap tu yerrr..hehe minta puji sikit jerrrr

Farhana Jafri said...

uina sama pula tau perangai kita sampai bf mngamuk.. hahaha.. biarlah.. pdn muka dia kan.. bukan slalu mau minta puji.. hahaha

lockhart said...

hahak...tapi sy lg kejam kalau merajuk...takda layan sampai seminggu..^^,

Amirah Raduan said...

Farhana : tak la sampai bf mengamuk.. nanti jadi 'babun' plak dia..hehehee betol tu..bukan selalu minta puji..jarang la sangattt...hahahaa

Amirah Raduan said...

Lockhart : alalaa , saya tak sekejam tu... klau sampai 1 minggu tu , alala merana laa..hehehe

Misha Ieza said...

susah kan nak tahu pujian org tu ikhlas kt kte ke x kn?

Somoon said...

Senang berada di sini. Nice blog. Follow sini, lawat balik ya ...

Aida Omar said...

boleh tak kalau aida pujuk kamu aida reply msg benda yang sama dan send sebanyak 44 kali :) agak2 merajuk kamu cepat reda tak? :P

Alex Irfani said...

kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

Amirah Raduan said...

Aida : kenapa 44? kenapa tak 55? hehe reda jgk tau..sbb happy,ader jgk org nak pujuk dgn menghntr sms byk2..hehehe :)

Amirah Raduan said...

Alex : done follow you too ! thanks ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...