Wednesday, 29 February 2012

JATUH CINTA KAT DIA

Assalamualaikum pembaca yang comel.. :p
Salam 1 Blogger ! 

1st , saya nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY kepada sesiapa yg date of birth nya 
29 Februari.. 
Occurs once every four years only .. 
Sangat special ! sambut birthday 4 tahun sekali.. :') 

Berbalik pada title kat atas tu , actually saya mau mengumumkan hari ni saya JATUH CINTA !
sekian .. hehehee :p
mau tau siapa DIA itu?? 
ok-ok-ok ! 
just , CLICK HERE ! 
He so cute todayyy! awwww ! ( tau-tau ja dia HE)hahahaa
im feeling in LOVE with him today !
His name is ABANG GOOGLE .. :')




Arghhhh! terpaksa mengawal perasaan ..
pak google letak gambar KATAK! 
ni yang buat makin sayang kat pak google...
soooooooo cute! 
love-love-love-love-love !

Naaaa , begini ka rupa pak google??? :p
apa-apa pun tetap jugak sayang kat dia..sebab theme hari ni katak..:)
adakah hari ni hari katak sedunia??? wawawaa 
Adakah ini kerana last day for februari?? 
ermmmm SEDIHH...
last day februari plak hari ni kan..
esok dah masuk bulan 3.. 
apa-apa pun , bersyukur sangat-sangat-sangat sebab masih d beri peluang berpijak d bumi yang indah ni.. :)
 
#goodnight!#
love you KATAK ! :) 
*ONGKEDEKEDEK* 

4 comments:

SuparMan SuaRez said...

Ongkedek..kedek..ong
Tumpang Lalu Miss keroppi..Loveuto0..
bye...lariiiiii ...Hahahahaha

Eza Boom Boom said...

heee, theme katak sempena tahun lompat.. hihik... :)

Aida Omar said...

teruja kan tgk google theme nie.. aida pun sampai buat entry jugak :)

Amirah Raduan said...

^_______^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...