Saturday, 11 February 2012

Ketika Baucarku Bertukar Menjadi Novel

Assalamualaikum w.b.t .. Selamat Sejahtera ..
Toink .. toink .. toink.. katak ni mau melompat-lompat plak malam-malam begini nih.. :)

ongkedekkedek..ongkedekkedek.. ( maksudnya , hye semuaa..) xfaham ka loghat katak??hehee 
btw , KEROPPI SANGAT COMEL.. 
adui , malas la mau puji-puji katak.. nanti hujan plak ni... 



Apa ni??? makanan?minuman?mainan? NO! NO! NO! 
Ia nya SANGAT BERHARGA bagi ku..lebih berharga dari NASI kot.. :)
Ni la BAUCAR BUKU 1MALAYSIA yang bernilai RM200..
RM50 X 4 keping  = RM200 


di sini la aku MENGHABISKAN baucar tu...
TAPI , buku dah berkurang kat kedai tu.. Dah habis d borong oleh student-student lain..
Pesanan buat kakak-kakak , adik-adik yang mau menghabiskan baucar tu , jangan la pegi kedai buku hari SABTU atau AHAD .. memang ramai la sangat orang tme tu...
so, pegi hari ISNIN-JUMAAT.. sunyi la sangat.. baru best kalau sunyi , dapat jugak dating with tauke kedai tu.. waawawawa ^___^


Ni la buku untuk subject yang aku ambil tuk sem depan nih.. confirm A++++ ni tauu.
KETIKA CINTA BERTASBIH  (episod 1 & 2 ) 
punya la lama ku mencari-cari novel ni.. last-last jumpa jugak kelmarin... Thanks POPULAR sebab menunjukan novel ni depan mata aku..wawawawa Thanks jugak kepada pengawal peribadi ku..hahhahaa penat dya mengawal peminat-peminat aku.. masuk ja kat kedai buku POPULAR ni , aku pun terus popular..hehhee 
Nasib la ada baucar.. tak jugak berat keluarkan duit untuk beli novel ni..hehhee 







Episod 1 pasal apa ?? mana boleh bagitau.. jom la beli ramai-ramai..
Mas Azzam , Anna , adui.... bikin xsenang duduk membaca.. feeling abissss...





Ada lagi ka yang episod ke-3 ?? ermm sementara baucar masih ada ni..hehhee
actually , cerita ni dah tengok kat channel BINTANG .. tapi , x puas hati..mau baca novel jugak.. ^___^
Azzam is my DARLING ok... jangan ambil Azzam ok.. Anna is my IDOLA ok... sungguh lemah lembut c Anna... 


3 comments:

Eza Boom Boom said...

Lama dah novel tu ada d rumah. Hee, abangku yang punya. ;) P, aku jak nda baca :P

bylabylabyla said...

wahh.. hbis2 nilai baucer tertumpah d novel.. sma jaa kta.. hihihii

C Floe said...

err.. pinjam novel 2 boleh ? hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...