Monday, 28 May 2012

SEGMEN EZA : JALINAN KASIH SEBLOGGER

Hye People's ! Assalamualaikum .. ^^, 

Sebelum tu , nak tiup-tiup & lap-lap habuk kat blog ni dulu.. Aaaaccchhhuuummmmm! Puiiiihhhh! berhabuk blog nie lama tak update... Al-maklumlaaaa busy dengan kegedikan sendiri..HAHAHAHA! Now,cuti sem dah start, mula lah korang TER-muntah-muntah baca entry blog aku ni nanti.. Kerajinan MENG-update blog ku akan tiba nanti... Coming Soon ! 
*
*
*
Okay ! Okay ! Okay ! 
Cerrr tengok banner HIJAU yang cantik ni ...
Entah rumput mana la Cik Eza ni gambarkan ...hikhikhik


Okay ! Okay ! Okay ! 
Cik Eza menjemputkan diri ini untuk join segmen dya.. 1st segmen kata nyeeeeww... Okay ! Title pun BEST ! Jari-jemari yang comel ni pun merajinkan diri untuk menaip.... Join segmen ni taklah se-SUSAH buat assignment / jawab soalan final exam... senang jewwww! ^____^
*
*
*
TARIKH TUTUP : 1 JUN 2012  
Hari ni 29 May 2012 .. Masih sempat lagi kalau kakak-kakak , Abang-abang , Adik-adik , Makcik-makcik & Seangkatannya kalau mau join... ^___^ 

Ong kedek-kedek ! 
Love you Eza sayanggggg! 


4 comments:

Eza Boom Boom :) said...

Mekaseh sayang sudi join!! :) terharu-terharu.. Keep in touch yaaa..... ^_^. Love u tooooo! :)

ejulz said...

join jugak.. :)

ezaty anuar said...

hyeee.....
zaty suke katak hijau jugak!!!
ha ha ha...
tak sangka jumpe geng...=P
green froggy cute sgt kn??
btw, zaty singgah n follow sini...

KhaiRul Azmi said...

datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-eza-jalinan-kasih-seblogger.html

erm saya ada satu segmen harap dapat ikut dan ajak rakan blogger yang lain yer..??

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/06/segmen-1-malaysia-1-blogger-1-generasi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...