Saturday, 15 September 2012

GENAP SATU TAHUN !!

Assalamualaikum w.b.t Readers!
Selamat Sejahtera semua..

15 September 2012 !
Genap laa satu tahun aku bergelar Mahasiswi..
Masuk Tahun Dua daaa... waaa memang tak sangka pun.. 
Macam sekejap jaa.. pejam celik pejam celik jer..
Hanya tinggal 2 Tahun lebih jer lagi weyy..
wow!! memang tak sabar mau graduate..
serius..tak sabar!
nak baling-baling topi..hehehhee

Jom Imbas kembali kisah Tahun Pertama bergelar Mahasiswi..
( Tak mampu nak cakap apa-apa dah..
Tengok gambar je lah yaaa )

Haaa ni diaa semut merah..hehehe 

Ni group kitaorang.. Group Babun ! 
Cantik kan nama group kami.. hehe Berterima kasih sangat-sangat kat kakak-kakak & abang-abang senior sebab bagi nama group yang sangat Ohsemmm tu...hehehe
Kami menang Yel Terbaik ! yuhuuu! 
Babun kan..sekali hentak kaki, wow! bergoyang kampus..hehehe
* Paling BEST , saya dan dia sama group! Ohsemmm! :) 

Ni bestfriend aku time mula-mula daftar dulu.. Dan sekarang pun masih Kawan sayaaa jugaa! :)

Cutenya Dila ni tau.. :) 

Peace yooo! ong kedek-kedek! hehe

Hari Pertama nak menghadiri kelas... :) 

My Bestfriend dikala susah dan senang..
Love you Linda! 


Tahun Baru! Sem Baru! Opkos lerr Semangat baru! :)
Dengan harapan , berjaya di Dunia dan Akhirat.. Amin..
Syukur Alhamdulillah.. kerana berjaya menempuh satu tahun bergelar Mahasiswi.. :) 

SELAMAT TINGGAL TAHUN PERTAMA..
HELLO TAHUN KEDUA! :)








2 comments:

SuparMan SuaRez said...

Yuhuuuu..bEST2..Belajar Bagus2 Nak...Hehehe :D

Hanynara said...

saya nampak saya haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...