Wednesday, 30 May 2012

Mr.Keroppi yang Handsome!

Assalamualaikum... Hello everybodyyy!


Ni laaa kawan aku malam ni... ^_____^  Teman aku dikala sunyi... 
Memang teramattttt lah sunyi sekarang..
Sebab telefon bimbit ku TER-tinggal di Sabah.. Now , @ Miri ... 
Flight terlampau awal pagi tadi.. :(
Dalam fikiran tadi , " mahu patah balik ambil handphone ataupun kena tinggal flight " ... Ermmmm last-last merelakan handphone tinggal..
Seksa sangat-sangat-sangat ketiadaan handphone ni... :( 
Nasib baik ada Mr.Keroppi's aku niee..
walaupun ada lagi Keroppian's tertinggal d Sabah...Syukur laa ada Mr.Keroppi's ni..:((

Ong Kedek-Kedek !
Salam Keropian's !
Good Night Dear.... :)







#sorry , tak jelas font dyaa... tak reti nak buat.. 1st time update blog guna tab... Minta Maaf atas kesulitan tersebut (formal jugak ayat aku ni... hihihihi) Akan ku tingkatkan prestasi..hehehee

Monday, 28 May 2012

SEGMEN EZA : JALINAN KASIH SEBLOGGER

Hye People's ! Assalamualaikum .. ^^, 

Sebelum tu , nak tiup-tiup & lap-lap habuk kat blog ni dulu.. Aaaaccchhhuuummmmm! Puiiiihhhh! berhabuk blog nie lama tak update... Al-maklumlaaaa busy dengan kegedikan sendiri..HAHAHAHA! Now,cuti sem dah start, mula lah korang TER-muntah-muntah baca entry blog aku ni nanti.. Kerajinan MENG-update blog ku akan tiba nanti... Coming Soon ! 
*
*
*
Okay ! Okay ! Okay ! 
Cerrr tengok banner HIJAU yang cantik ni ...
Entah rumput mana la Cik Eza ni gambarkan ...hikhikhik


Okay ! Okay ! Okay ! 
Cik Eza menjemputkan diri ini untuk join segmen dya.. 1st segmen kata nyeeeeww... Okay ! Title pun BEST ! Jari-jemari yang comel ni pun merajinkan diri untuk menaip.... Join segmen ni taklah se-SUSAH buat assignment / jawab soalan final exam... senang jewwww! ^____^
*
*
*
TARIKH TUTUP : 1 JUN 2012  
Hari ni 29 May 2012 .. Masih sempat lagi kalau kakak-kakak , Abang-abang , Adik-adik , Makcik-makcik & Seangkatannya kalau mau join... ^___^ 

Ong kedek-kedek ! 
Love you Eza sayanggggg! 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...